top of page

קולינריה

מידע נוסף

את סיור הטעימות נתחיל בבזאר התורכי, בבית האוכל של "מעאדלה", שם נטעם עלי גפן, כיסונים ממולאים (פטאאר) ופריקה, שהיא חיטה מעושנת.

נמשיך לעבר השוק המקורה, שם נעצור לטעימות במספר תחנות מומלצות כמו: קונדיטוריית קשאש המפורסמת בכנאפה המשובח שלה ודוכני המיצים הטבעיים והסחלב. נכיר גם את חנויות התבלינים הוותיקות של האחים ג'ארחי, העשירות בצמחי המרפא ותבלינים, את דוכני הדייגים ועוד. בשוק אף נמצאת החומוסייה הנודעת של העיר- חומוס סעיד, ששמו ידוע בפי כל.

כל המאכלים בסיור כשרים. בעבור מטיילים שמקפידים בתעודת כשרות (יש לדעת מבעוד מועד את מספרם) נצטייד בערכת טעימות שתכיל מאכלים מגוונים ממספר בתי העסק שברשותן תעודת כשרות.

קולינריה
bottom of page