top of page

שילוב טעימות בסיור

את סיור הטעימות נתחיל בבזאר התורכי, בבית האוכל של "מעאדלה", שם נטעם עלי גפן, כיסונים ממולאים (פטאאר) ופריקה, שהיא חיטה מעושנת. נמשיך לעבר השוק המקורה, שם נעצור לטעימות במספר תחנות מומלצות: כמו קונדיטוריית קשאש המפורסמת בכנאפה המשובח שלה ודוכני המיצים הטבעיים והסחלב. נכיר גם את חניות התבלינים הוותיקות של האחים ג'ארחי, העשירות בצמחי המרפא ותבלינים, את דוכני הדייגים ועוד. בשוק אף נמצאת החומוסייה הנודעת של העיר- חומוס סעיד, ששמו ידוע בפי כל.
כל המאכלים בסיור כשרים. בעבור מטיילים שמקפידים בתעודת כשרות (יש לדעת מבעוד מועד את מספרם) נצטייד בערכת טעימות שתכיל מאכלים מגוונים ממספר בתי העסק בעיר החדשה, שברשותן תעודת כשרות. 
bottom of page